Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Αϊτόρ, τον ''έφτιαξε'' ο Γιοβάνοβιτς»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, μετά τη χθεσινή νίκη με 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός πέτυχε αυτό που περίμεναν όλοι, το 5/5. Ήταν η πιο εύκολη νίκη του, καθώς ο ΠΑΣ δεν απείλησε με βάση την εικόνα του Παναθηναϊκού. Είχε μεγάλο πρωταγωνιστή και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Ο Αϊτόρ είναι ένα παράδειγμα για όλους εμάς που βιαζόμαστε να κρίνουμε παίκτες και καταστάσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Ο Αϊτόρ έπεσε σε μία πολύ καλή σεζόν του Παναθηναϊκού, με έναν άπειρο Πογιάτος και μετά σε έναν καταστροφικό Μπόλονι. Ήρθε ο Γιοβάνοβιτς και, ενώ ήταν να φύγει, ζήτησε να τον δει και σιγά-σιγά υπήρχε η βελτίωσή του. Και φέτος συνεχίζει εκεί που σταμάτησε. Είναι ένας παίκτης που εξαρτάται ο Παναθηναϊκός, αν και ο Γιοβάνοβιτς έχει φτιάξει μία ομάδα που δεν εξαρτάται από κανέναν παίκτη».

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός χθες έπαιξε χωρίς να έχει έξι από τους θεωρητικά βασικούς του. Κι όμως, η ομάδα ήταν πάλι καλή και ο προπονητής φαίνεται πως ο προπονητής παίρνει το 100% από το ρόστερ, κάτι που κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x