Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Πάει τρένο τον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς και έχει να προσθέσει κι άλλα... βαγόνια»

Ο Νίκος Παγκάκης μίλησε για το 5/5 του Παναθηναϊκού και τους παίκτες που ακόμη δεν έχουν καλά-καλά ενσωματωθεί στο σύνολο.

Στο εξαιρετικό 5/5 του Παναθηναϊκού στην εκκίνηση της σεζόν αλλά και τα περιθώρια βελτίωσης όταν μπουν στην ομάδα όλα τα νέα αποκτήματα στάθηκε ο Νίκος Παγκάκης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, στον απόηχο του 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Είναι μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού η ομοιογένεια και η συνέχεια από πέρσι, σε σχέση με τους ανταγωνιστές του κι αυτό αποτυπώνεται και στη βαθμολογία. Ο Γιοβάνοβιτς πηγαίνει τρένο τον Παναθηναϊκό και έχει να προσθέσει πολλά… βαγόνια ακόμη. Ο Βέρμπιτς δεν έχει μπει ακόμη καλά-καλά, ο Μπερνάρ το ίδιο, ο Σπόραρ είναι επίσης λίγο καιρό, ενώ θα μπουν σταδιακά και οι Τσοκάι και Τρουιγέ. Και μην ξεχνάμε και τους Μάγκνουσον και Σένκεφελντ που έχουν παίξει ελάχιστα μαζί. Πλέον θα υπάρχει πολύ μεγάλο βάθος και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα στην εξέλιξη της σεζόν», ανέφερε.

Όσο για την παρουσία του Μπερνάρ είπε: «Ο Βραζιλιάνος έχει καταλάβει τι θέλει ο Γιοβάνοβιτς. Προφανώς θέλει χρόνο προσαρμογής, αλλά μπορεί να σου οργανώσει το παιχνίδι και να δημιουργήσει. Διαθέτει ταχύτητα, οξυδέρκεια και πολύ μεγάλη ποιότητα. Χθες προσπάθησε να περάσει κάποιες κάθετες πάσες, είχε και ένα καλό σουτ, αλλά θέλει χρόνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x