Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μόνο στημένος δεν δίνει αυτό το πέναλτι - Σχέδιο να μη βγει ο Παναθηναϊκός Ευρώπη»

Ακούστε το καυστικό σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ.

Ιδιαίτερα καυστικός για τη διαιτησία εμφανίστηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στο σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (3-2), με τους «πράσινους» να έχουν πολύ σοβαρά παράπονα για τον ρέφερι, αλλά και τον VAR.

«Κέρδισε ο Καραντώνης τον Παναθηναϊκό, όχι ο ΟΦΗ. Η διαιτησία μάς γύρισε πάρα πολύ πίσω, στην 20ετία που γίνονταν τα όργια στα ελληνικά γήπεδα. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Βιτάλ μόνο στημένος πρέπει να είσαι για να μην το δώσεις. Και ο Καραντώνης, το φιλαράκι του Καρυπίδη, και ο Διαμαντόπουλος στο VAR… Είναι πεντακάθαρο πέναλτι, ανατροπή μέσα στην περιοχή και δίνει φάουλ. Είχαμε κουτουλιά του Σελίμοβιτς που δεν δόθηκε τίποτα και αγκωνιά του Τσιλιανίδη στον Χουάνκαρ. Το γκολ του Παλάσιος μόνο στημένος βοηθός μπορεί να το ακυρώσει. Δεν θα συζητήσω καν για το 3-2 που είναι μετά τις καθυστερήσεις ή για την αποβολή του Βιγιαφάνιες. Σήμερα καταλάβαμε ότι υπάρχει σχέδιο για να μη βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη», ανέφερε.

Ο Βαγγέλης Νεραντζιάς από την πλευρά του ανέφερε: «Είναι από τις μέρες που σιχαίνεσαι αυτή τη δουλειά. Έγινε το άσπρο-μαύρο, αν και δεν κρύβεται ο ΟΦΗ πίσω από τον κάθε Καραντώνη. Έγινε αλλοίωση αποτελέσματος».

*Σε ένδειξη πένθους για τη δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη, τα πρακτορεία που καλύπτουν τα ματς για την 21η αγωνιστική δημοσιεύουν ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x