Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Τα πλάνα Γιοβάνοβιτς για Τούμπα - Πολύ μεγάλη ώθηση ενδεχόμενη νίκη»

Τα δεδομένα, αυτή την ώρα, καθώς εκκρεμούν ακόμη δύο προπονήσεις, σχετικά με την 11άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει… Τούμπας μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης!

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» στάθηκε αρχικά στο πρόβλημα, που προέκυψε με τον Κώτσιρα, ο οποίος δεν θα είναι έτοιμος για τη «μάχη» της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στα δεδομένα, αυτή την ώρα, καθώς εκκρεμούν ακόμη δύο προπονήσεις, σχετικά με την 11άδα του Παναθηναϊκού. Σημείωσε, εξάλλου, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε στα στόπερ και Σένκεφελντ και Μάγκνουσον, ενώ σχολίασε ότι ενδεχόμενη νίκη των «πράσινων» στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής θα δώσει τρομερή ώθηση στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, τόνισε ότι παραμένει ανοικτό το εάν θα δώσει το «παρών», τελικά, ο Γιάννης Αλαφούζος στα αυριανά (29/09) εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε κάθε περίπτωση, υπογράμμισε, δεδομένα θα παραβρεθούν τόσο ο A' αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, όσο και ο Γ' αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x