Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου θα γίνει η μεταγραφή του ξένου φορ»

Όλο το σημερινό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μέσω του ΣΠΟΡ FM και του Τάσου Νικολογιάννη. Τι είπε για τον επιθετικό, τον Δώνη, τους Κάτσε-Μυστακίδη αλλά και τον Μουνιέ...

Με βάση τους περιορισμούς και τις… αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν έως ότου να ολοκληρωθεί η αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το αγωνιστικό κομμάτι και δη οι μεταγραφές πηγαίνουν πίσω.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης η «καλή» μεταγραφή του «τριφυλλιού», αυτή δηλαδή που θα αφορά στον ξένο επιθετικό θα πάει για τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου!

Παράλληλα, όπως είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ, σήμερα (15/06) επιστρέφει στην Αθήνα ο Γιώργος Δώνης και πιθανότατα θα κάνει κι ένα ραντεβού το βράδυ με τον Νίκο Νταμπίζα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τον Έργκους Κάτσε, παρότι γίνονται συζητήσεις ενώ και ο παίκτης πιέζει.

Παράλληλα, για τον Γιάννη Μυστακίδη τόνισε ότι πιθανότατα θα υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες…

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Άντονι Μουνιέ και την ΑΕΚ, καθώς δεν τον θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x