Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε Γεντβάι-Ακαϊντίν στα στόπερ-Μετά το Κύπελλο οι ανανεώσεις»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στη… μονιμοποίηση του διδύμου των στόπερ του Παναθηναϊκού, αλλά και τις ανανεώσεις.

Να μονιμοποιείται το δίδυμο Γεντβάι-Ακαϊντίν στα στόπερ του Παναθηναϊκού βλέπει ο Τάσος Νικολογιάννης, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το Γεντβάι-Ακαϊντίν στην άμυνα με τον Αράο στο κέντρο, γιατί ο προπονητής δεν δείχνει να εμπιστεύεται τόσο τον Ρούμπεν στο κέντρο. Αν απουσιάσει κάποιος από τους στόπερ, τότε θα γυρίσει πίσω ο Αράο και στο ‘6’ θα παίξουν ο Ρούμπεν ή ο Τσέριν», επισήμανε.

Όσο για τους Κώτσιρα και Σένκεφελντ και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν είπε: «Ο Κώτσιρας πιστεύω πως θα είναι διαθέσιμος, να δούμε σε τι κατάσταση είναι μετά την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Ο Σένκεφελντ δεν φαίνεται πως είναι στα πρώτα πλάνα του προπονητή. Φάνηκε πως είναι η τέταρτη επιλογή του Φατίχ Τερίμ, πίσω από τους Γεντβάι, Ακαϊντίν και Αράο. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε έναν τραυματισμό, τώρα έχει ένα πρόβλημα στη μέση» .

Τέλος, για το θέμα της παραμονής του Παλάσιος σημείωσε: «Ο Παναθηναϊκός άκουσε τις απαιτήσεις του Παλάσιος και μετά τα playoffs θα συναντηθούν για να ξεκαθαρίσει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση, όλο το βάρος έχει πέσει στους αγώνες. Είναι 50-50 η παραμονή του. Όλα τα συμβόλαια ή οι δανεισμοί θα συζητηθούν μετά τον τελικό Κυπέλλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x