Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Θέλει μεγάλη προσοχή με Λαμία - Η πιθανή ενδεκάδα, ανοιχτό για δύο φορ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της «μάχης» με τη Λαμία, όπως τα μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αυστηρά με στόχο το 2/2 πάει στις κολλητές αναμετρήσεις με τη Λαμία ο Παναθηναϊκός, ώστε να στραφεί στη συνέχεια σε «τελικό» με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική των playoffs.

Ο Νίκος Αθανασίου μετέφερε μέσω της εκπομπής «Οι Ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού» ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας, αφού αρχικά σχολίασε ότι «αν την υποτιμήσεις, μπορεί να κάνει τη ζημιά. Θέλει μεγάλη προσοχή!», υπενθυμίζοντας το 2-2 στη Λεωφόρο στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Το πιθανότερο σχήμα είναι με τον Ντραγκόφσκι στο τέρμα, τους Γεντβάι-Ακαϊντίν στα στόπερ, τον Κώτσιρα δεξί μπακ και τον Χουάνκαρ αριστερό. Στα χαφ ο Αράο θα παίξει ως εξάρι, ενώ ο Τσέριν ως οκτάρι και ο Μπακασέτας σε θέση «10». Στο αριστερό φτερό θα βρίσκεται ο Μπερνάρ, ενώ δεξιά λογικά θα ξεκινήσει ο Παλάσιος, ενώ αποφασίσει ο Τερίμ να μην τον ξεκινήσει, φαβορί φαντάζει ο Βέρμπιτς. Στην κορυφή θα είναι ο Ιωαννίδης.

Βέβαια, ο 70χρονος τεχνικός έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με δύο φορ, ώστε αφενός να πιέσει την άμυνα της Λαμίας, αλλά και να εκμεταλλευτεί το τάιμινγκ της καλής ψυχολογίας του Σπόραρ. Λόγω του νικητήριου γκολ κόντρα στον Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x