Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μεγάλη ευκαιρία για Παναθηναϊκό - Θέλει αποφάσεις αυτός ο μήνας»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να κάνει άμεσα τις μεταγραφικές επιλογές του έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να τις αξιοποιήσει στο έπακρο, φτάνοντας στο στόχο του.

Να αδράξουν την ευκαιρία που τους προσφέρει το σαφές προβάδισμα και, κάνοντας έγκαιρα τουλάχιστον δύο μεταγραφές, να διατηρήσουν το προβάδισμα τίτλου καλούνται Παναθηναϊκός και Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έχουμε 23 Νοεμβρίου, θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε τουλάχιστον ο χαφ και ο εξτρέμ να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία, ο Παναθηναϊκός είναι στο +8 από ΑΕΚ και στο +12 από Ολυμπιακό. Θα πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση έτσι ώστε να είναι στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς από τις αρχές Γενάρη και ο κόουτς να κάνει τις επιλογές του όσο πιο γρήγορα για να προχωρήσουν οι μεταγραφές. Πρέπει αυτός ο μήνας να έχει αποφάσεις στον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι οι «πράσινοι» θα έχουν κάποιες προπονήσεις με πιο πολύ τρέξιμο, αλλά οι περισσότερες θα είναι νορμάλ στη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε πως δεν υπάρχουν εξελίξεις με τις ανανεώσεις των συμβολαίων που θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x