Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θέλει μεγάλη ενίσχυση στα χαφ ο Παναθηναϊκός - Μέχρι αύριο εξελίξεις με Κουρμπέλη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM την ανάγκη για προσθήκες στον άξονα του Παναθηναϊκού και τα τελευταία δεδομένα με την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Την γνώμη ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δυναμώσει τον άξονά του ανεξάρτητα του τι θα γίνει με την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, εξέφρασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το θέμα του Κουρμπέλη μέχρι αύριο θα έχει εξέλιξη. Τα δεδομένα τα ξέρουμε, φαίνεται πως η Τράμπζονσπορ έχει καταθέσει μια πολύ καλή προσφορά στον παίκτη που φτάνει το ένα εκατομμύριο ετησίως, ο Παναθηναϊκός επίσης έχει καταθέσει μια προσφορά με λίγο περισσότερα χρήματα από αυτά που παίρνει. Είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι η τουρκική ομάδα, αλλά η τότε πρότασή της είχε απορριφθεί από τον Παναθηναϊκό. Μέχρι αύριο το αργότερο θα ξέρουμε αν θα συνεχίσει ή όχι. Αν μείνει ο Κουρμπέλης, προτεραιότητα του Παναθηναϊκού θα είναι η απόκτηση ενός παίκτη για τις θέσεις 8-10, αν φύγει είναι δεδομένη η απόκτηση ενός βασικού για την θέση του. Για εμένα, χρειάζεται μεγάλη ενίσχυση στα χαφ, ακόμα κι αν μείνει δηλαδή να έρθει ένας ακόμα παίκτης», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την περίπτωση του Λινγκρ, ο ρεπόρτερ του σταθμού υπενθύμισε ότι η Σλάβια Πράγας κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο, με το «τριφύλλι» να κάνει προσπάθεια απόκτησής και τον Γενάρη ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι ένας παίκτης που έχει τα νούμερα και αγωνίζεται σε πολλές θέσεις μπροστά.

Ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε σίγουρη την απόκτηση, δεξιού, αριστερού μπακ αλλά και στόπερ από πλευράς Παναθηναϊκού, σημειώνοντας πως δύσκολα θα γίνει κίνηση και για τρίτο επιθετικό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x