Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θέλει τουλάχιστον 4 βαθμούς στα 2 επόμενα ματς ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να μείνει «ζωντανός» για Ευρώπη κι αναφέρθηκε στην πρόθεση του Λάζλο Μπόλονι για την 11άδα με την ΑΕΚ.

Κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης απέναντι στην ΑΕΚ δεν «κάνει» στον Παναθηναϊκό, αν αυτός θέλει να συνεχίσει να έχει βλέψιες για έξοδο στην Ευρώπη του χρόνου, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης που επέστρεψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πάει να παίξει με την πλάτη στον τοίχο με την ΑΕΚ. Θα μου κάνει έκπληξη αν ο Παναθηναϊκός γυρίσει και τώρα το χαρτί. Μια ισοπαλία θα τον κρατήσει ζωντανό με μαθηματικές ελπίδες. Αν θέλει να κάνει την ανατροπή για την Ευρώπη, πρέπει να κάνει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς στα δύο ματς που ακολουθούν. Και μπορεί να μην φτάνουν. Αν δεν νικήσει σήμερα αντίο ζωή», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο Λάζλο Μπόλονι θα πάει σε «φρεσκάρισμα» της επιθετικής τριπλέτας του «τριφυλλιού» πιθανότατα αφήνοντας εκτός τον Βιγιαφάνιες, αλλά και τον Χατζηγιοβάνη αναγκαστικά λόγω τραυματισμού.

Ενώ σχετικά με την 11άδα του Παναθηναϊκού απέναντι στην «Ένωση», ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι θα την απαρτίζουν οι Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης και Μακέντα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x