Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ύπουλο το ματς με ΟΦΗ - Να μπει με ορμητικότητα… Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός»

Τη δυσκολία του ματς με τον ΟΦΗ και την ανάγκη να δείξει ο Παναθηναϊκός (με την αυξημένη παρουσία και του κόσμου) τη γνωστή ορμητικότητα στη Λεωφόρο τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Τη σημασία -αλλά και τον βαθμό δυσκολίας- που έχει για τον Παναθηναϊκό το προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ζέρβα, σημείωσε ότι δεν πρέπει να υποτιμάται ότι οι Κρητικοί είναι αήττητοι εκτός έδρας και διαθέτουν έναν έμπειρο προπονητή.

Συμφώνησε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα «ύπουλο» ματς και ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει οι «πράσινοι» να μπουν συγκεντρωμένοι και με την ίδια ορμητικότητα που έχουν δείξει στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια για να πάρουν τη νίκη.

Εξάλλου σημείωσε ότι με εισιτήρια που ξεκινούν από 5 ευρώ (τη χαμηλότερη τιμή που θα μπορούσε να βάλει η ΠΑΕ) και δεδομένου ότι ευνοεί η ώρα και η καλή ψυχολογία από την πρόκριση στο Κύπελλο, αναμένεται να υπάρξει η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου μέχρι τώρα στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x