Stoiximan Super League

Η «δίψα» για το νέο ραντεβού στη Λεωφόρο με στόχο το εντός έδρας απόλυτο!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει την Κυριακή (31/10) στην έδρα του με στόχο τη νικηφόρα συνέχεια μπροστά στο κοινό του στην αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ.

Η νίκη-πρόκριση επί του Ατρομήτου ήρθε και ο στόχος επετεύχθη για τον Παναθηναϊκό. Αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τη δικαίωση των «πράσινων» στην εκδίκαση της έφεσης και το «σβήσιμο» της ποινής δυο αγωνιστικών, έφερε ξανά την απαραίτητη ηρεμία στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο, ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Ο επόμενος στόχος για το «τριφύλλι» είναι σαφής και ξεκάθαρος: Να πάρει τη νίκη επί των Κρητικών και να διατηρήσει το απόλυτο των επιτυχιών μέσα στο δικό του απόρθητο «κάστρο». Ο Παναθηναϊκός έχει μόνο νίκες φέτος στη Λεωφόρο, παίζοντας, μάλιστα, πολύ καλό ποδόσφαιρο, και αυτό σκοπεύει να συνεχίσει. Είναι μεγάλη η ευκαιρία για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους παίκτες του οφείλουν να την αρπάξουν.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια, ξανά στη Λεωφόρο ο κόσμος


Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα social media, αλλά και σε συζητήσεις των οπαδών, καταλαβαίνει ότι υπάρχει μια ανυπομονησία για το νέο ραντεβού στη Λεωφόρο. Αυτό από μόνο του είναι ένα πρώτο κέρδος για την ομάδα.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θέλουν να βρεθούν ξανά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και όλα δείχνουν ότι το απόγευμα της Κυριακής ο κόσμος θα είναι πολύς στο γήπεδο. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κυκλοφορούν σήμερα και λεπτομέρειες θα δείτε στο pao.gr.

Ο βασικός κορμός και οι πιθανότητες για Βιτάλ


Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πιθανότατα δεν θα προχωρήσει σε πολλές διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα.

Θυμίζουμε ότι στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο επέστρεψαν στην ενδεκάδα οι Βέλεθ, Κώτσιρας και Ιωαννίδης. Οι δυο πρώτοι αναμένεται να είναι ξανά στις επιλογές του προπονητή τους, ενώ δεν αποκλείεται την Κυριακή να δούμε πάλι τον Βιτάλ βασικό. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση, όταν και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x