Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έδωσε δικαιώματα ο Παναθηναϊκός-Τι θα φέρει ο Πούχατς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για τη δεύτερη σερί γκέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και την απόκτηση του Πούχατς.

Για έλλειψη καθαρού μυαλού έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο (1-1).

«Ο Παναθηναϊκός έδωσε δικαιώματα και δεν έκανε αυτά που έπρεπε, με βάση και το γεγονός ότι έπαιξε για σχεδόν όλο το ματς με αριθμητικό πλεονέκτημα. Δεν έβγαλε καθόλου ηρεμία στο παιχνίδι του, ακόμη και μετά την ομιλία του κόουτς στα αποδυτήρια. Υπήρχε ένας ανεξήγητος εκνευρισμός και η ομάδα έπαιξε τελείως ανορθόδοξα, κάτι που είναι η εξαίρεση για τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς. Μετά την αποβολή του Γιοχού, ο ΟΦΗ ήταν αυτός που… τσίτωσε, έπαιξε ακόμη πιο αμυντικά και χρησιμοποιώντας και πρακτικές που δεν τον τιμούν πήρε το αποτέλεσμα. Ήρθε και το γκολ σε μια φάση που όλη η άμυνα αντέδρασε λάθος και το άγχος έγινε μεγαλύτερο. Νομίζω πως ήταν περιττή η παρουσία τριών χαφ με ίδια χαρακτηριστικά απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει με δέκα», τόνισε.

«Ο Γκορτσίλας άφησε ατιμώρητη την σκοπιμότητα και τις καθυστερήσεις των παικτών του ΟΦΗ. Θα πρέπει όλοι να συγκεντρωθούν και να ξυπνήσουν, να είναι έτοιμοι πως ο αντίπαλος θα παίζει με σκοπιμότητα και οι διαιτητές θα εκνευρίζουν με τις αποφάσεις τους την ομάδα, όπως έκανε χθες ο Γκορτσίλας, που κράτησε μόνο 9 λεπτά καθυστερήσεις. Είναι κακά τα δύο τελευταία αποτελέσματα, αλλά κανείς δεν μπορεί να ακυρώσει τη δουλειά και την πορεία που έχει κάνει ως τώρα η ομάδα. Η παρουσία του Γιοβάνοβιτς αποτελεί εγγύηση για το μέλλον», πρόσθεσε.

Όσο για την απόκτηση του Τιμοτέους Πούχατς; «Έρχεται το μεσημέρι, θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει δανεικός ως το καλοκαίρι από την Ουνιόν. Είναι ένας επιθετικογενής μπακ, με ικανότητα σε ασίστ και γκολ. Θα βάλει πίεση στον Χουάνκαρ και δεν αποκλείεται να τους δούμε να παίζουν και μαζί. Περιμένουμε το συντομότερο και ενίσχυση μεσοεπιθετικά, υπάρχουν περιπτώσεις που εξετάζονται», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x