Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Να πάει σπίτι του αυτός που πέταξε το δακρυγόνο - Περνάει ντεφορμάρισμα ο ΠΑΟ»

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη (0-1) του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό. Τι είπε για το τραγικό περιστατικό με το δακρυγόνο που έπεσε στην εξέδρα.

Το σχόλιό του για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες με το «διπλό» στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού (0-1) κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» στάθηκε αρχικά στο αδιανόητο περιστατικό με το δακρυγόνο της αστυνομίας, που έπεσε στην εξέδρα, λέγοντας ότι «αυτός που το πέταξε πρέπει να πάει σπίτι του» και πρόσθεσε ότι το υπουργείο πρέπει να πάρει θέση για το συμβάν, καθώς είναι ανήκουστο να πέφτουν χημικά μέσα στον κόσμο και ενώ δεν είχε γίνει τίποτα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε πως «ο Παναθηναϊκός περνάει ξεκάθαρα μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, κυρίως βασικών του παικτών, και πρέπει να το δει αυτό ενόψει ΑΕΚ. Να βρει ξανά το κοντρόλ του, την ηρεμία του και να σταματήσει τα εύκολα λάθη. Σήμερα ο Παναθηναϊκός ήταν χειρότερος και από το παιχνίδι με τον Ιωνικό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x