Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Φωνάζει η απουσία του Ρούμπεν - Τυχεροί που δεν είχαμε Χέιζελ στη Λιβαδειά»!

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό. Το σχόλιό του για το τραγικό περιστατικό με το δακρυγόνο, τι ανέφερε για την ΑΕΚ.

Στο τραγικό περιστατικό με το δακρυγόνο, που πέταξε η αστυνομία έξω από το γήπεδο της Λιβαδειάς και αυτό «προσγειώθηκε» στην εξέδρα, όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Βάιο Τσούτσικα.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί, που δεν είχαμε Χέιζελ χθες, και δεν είναι καθόλου υπερβολικό αυτό που λέω. Αυτά τα τομάρια, γιατί αστυνομικοί δεν είναι, που πέταξαν τα δακρυγόνα, για εμένα είναι δολοφόνοι! Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί, που δεν θρηνήσαμε θύματα! Η στάση της αστυνομίας, δε, είναι εξοργιστική, καθώς δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο για όσα συνέβησαν! Πέταξαν ένα δακρυγόνο μέσα σε κατάμεστη εξέδρα με κόσμο. Κανονικά έπρεπε ήδη όλοι αυτοί να μην είναι στη θέση τους, αν θέλει η αστυνομία να μας πείσει ότι υπάρχει για την προστασία του πολίτη».

Στο αγωνιστικό σκέλος, και για την αγχωτική νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλά και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να βρει λύσεις, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι, με την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, η διαφορά πήγε πάλι στο +7. Πρόσθεσε ακόμη ότι η απουσία του Ρούμπεν Πέρεθ «φωνάζει» στα χαφ, τόνισε ότι ο Χουάνκαρ δεν ήταν σε καθόλου καλή ημέρα, ενώ στάθηκε και στο ντεμπούτο του Πούχατς, που ήταν καλός και έδειξε ότι θα βάλει ανταγωνισμό στον Ισπανό μπακ.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x