Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Υπάρχει στεναχώρια στον Παναθηναϊκό, αλλά όλοι έχουν γυρίσει σελίδα»

Το πώς είναι η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ αλλά και το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού» ενόψει ΟΦΗ, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το κλίμα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα (3-2) από τη Βιγιαρεάλ αλλά και ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ (3/12, 19:30), μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom» ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως στο «τριφύλλι» υπάρχει στεναχώρια, όμως άπαντες έχουν στραφεί στο επικείμενο παιχνίδι με τους Κρητικούς.

«Ο Παναθηναϊκός φέτος κάνει κάτι πρωτόγνωρο (με την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ύστερα από πολλά χρόνια) και νομίζω σε αυτό οφείλονται κάποιες ήττες και κάποια λάθη. Αυτό έπαθε ο Παναθηναϊκό χθες. Είχε 2-3 κακές στιγμές στο παιχνίδι και τις πλήρωσε με γκολ. Μετά έβγαλε αντίδραση που όμως δεν έφτασε. Εάν είχε αποφύγει αυτά τα λάθη, θα μπορούσε να είχε πάρει έστω τον έναν βαθμό που θα τον έκανε να νιώθει πιο ασφαλή για την πρόκριση στο Europa Conference League.

Υπάρχει στεναχώρια, αλλά όλοι έχουν γυρίσει σελίδα. Ξέρουν πόσο δύσκολο και σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Υπάρχει πολλή κούραση. Για να πας από το 3-0 στο 3-2, χρειάζεται να καταναλώσεις πολλές δυνάμεις, είπε και ο Μαρθελίνο ότι η Βιγιαρεάλ υπέφερε
», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στάθηκε και στην εμφάνιση των Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδη και Βιλένα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εξήγησε ότι κόντρα στους Κρητικούς αναμένονται αλλαγές από πλευράς Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x