Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Υποψήφιος ο Μαντσίνι για 11άδα - Τελικός δίχως αύριο με ΑΕΚ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στο κομβικό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, κάνοντας και τις εκτιμήσεις του για την ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης στη Λεωφόρο και αναζητά μόνο τη νίκη ώστε να μείνει στο κόλπο του τίτλου.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε τα τελευταία νέα από το... στρατόπεδο των πράσινων, μιλώντας αρχικά για τους παίκτες που βρίσκονται εκτός αποστολής και όσους απαρτίζουν αυτή: «Ο Σένκεφελεντ έχει μια ενόχληση. Είναι καθαρές οι εξετάσεις του Σπόραρ, έκανε εννιά ράμματα και προληπτικά έμεινε εκτός. Ο Παλάσιος είναι τιμωρημένος, ο Αϊτόρ δεν υπολογίζεται από τον Τερίμ. Θα πρέπει οι παίκτες όταν παίρνουν μια ευκαιρία να μπαίνουν και να αποδεικνύουν στον προπονητή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πλάνα του Τερίμ για την ενδεκάδα, λέγοντας πως ο Μαντσίνι θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για να πάρει φανέλα βασικού, ενώ ανέφερε πως οι άλλοι δέκα πιθανότατα θα είναι οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Για τη σημασία του ματς, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως είναι τελικός δίχως αύριο για τον Παναθηναϊκό που αναζητά το τρίποντο για να διατηρηθεί στο κόλπο του τίτλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x