Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Υποχρέωση του Παναθηναϊκού να διορθώσει το λάθος - Αυτονόητο, όχι επιτυχία η Ευρώπη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ξεκαθάρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να πανηγυρίζει μόνο αν πάρει το Κύπελλο φέτος και στάθηκε στο πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο που παίζει σε σχέση με πέρυσι.

Για δέκα τελικούς, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να διορθώσει τις ανορθογραφίες του αλλά και τα διαιτητικά λάθη και να βγει ξανά στην Ευρώπη όπως οφείλει, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η πέμπτη θέση φυσικά και είναι αποτυχία, έχει πληρώσει δικά του αλλά και διαιτητικά λάθη. Έχει κάνει δέκα ήττες, αλλά υπάρχει αλλοίωση στα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Είναι δέκα τελικοί αυτοί που έχει να δώσει. Για άλλο ένα ματς δεν μπήκε όπως έπρεπε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το καθάρισε. Έπρεπε να το πάρει για να μην μείνει πολύ πίσω. Πήρε πράγματα από τις αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς. Ο Χατζηγιοβανης που είδαμε στο Περιστέρι έχει θέση και στην 11άδα. Ο Παλάσιος αποδείχτηκε ότι είναι παίκτης που κάνει την διαφορά, έχει πάρει τον Παναθηναϊκό από το χέρι και τον οδηγεί στις νίκες. Καλός ήταν και ο Γκατσίνοβιτς. Και τα δύο γκολ ήταν ωραία. Τώρα, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να διορθώσει το λάθος που έκανε στην κανονική διάρκεια και να βγει σε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Δεν θα είναι επιτυχία, αλλά το αυτονόητο. Επιτυχία θα είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Μπορεί να έχει τρεις βαθμούς λιγότερους φέτος, αλλά δεν έχει καμία σχέση το ποδόσφαιρο του με αυτό το πράγμα που έπαιζε πέρυσι», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι όταν το «τριφύλλι» σκόραρε στο Περιστέρι ήταν σίγουρος πως ο Άρης θα έβαζε και δεύτερο γκολ με τον Ολυμπιακό, όπως και έγινε.

Ο Νικολογιάννης επανέλαβε ότι οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στις δύο πρώτες αγωνιστικές θα ευνοηθούν και πως θα παίξει ρόλο τι θα γίνει στα πέντε πρώτα ματς των πλέι οφ, καθώς αν δεν έχει καλυφθεί η διαφορά μετά θα είναι πολύ δύσκολο για τον Παναθηναϊκό.

Ενώ επισήμανε ότι οι πληροφορίες του λένε πως οι «πράσινοι» θα είναι πλήρεις στην πρεμιέρα των πλέι οφ, αφού δεν φαίνεται να έχουν κάτι σοβαρό ούτε οι Γκατσίνοβιτς-Παλάσιος αλλά ούτε και ο Ιωαννίδης.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x