Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρόγραμμα και εκτός έδρας ματς θα παίξουν ρόλο στα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του και ότι θα πρέπει να βελτιωθεί εκτός Λεωφόρου.

Το πότε και ποιους θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ αλλά και οι εκτός έδρας επιδόσεις του θα καθορίσουν την πορεία του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το θέμα είναι πλέον για τον Παναθηναϊκό να βγει το πρόγραμμα των πλέι οφ. Θα παίξει ρόλο. Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά αυτό δεν ισχύει στα πλέι οφ. Άλλο να βρεις μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς στην αρχή και άλλο στο τέλος. Έτσι κι αλλιώς θα δώσει δύο ματς ο ΠΑΟΚ με την Γάνδη και θα επιβαρυνθεί, αλλά το είπε και ο Λουτσέσκου ότι δεν θα βάλει βασικούς στα πλέι οφ. Ο ΠΑΣ θα έχει κίνητρο στα πρώτα ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει την κατάσταση στα χέρια του και θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να καλύψει την διαφορά από ΑΕΚ και Άρη. Δεν είναι μεγάλη, αλλά ούτε και μικρή. Σημαντικό είναι και πως θα εμφανιστεί στα εκτός έδρας ματς, αν δεν αλλάξει την εικόνα του δεν μπορεί να κάνει τίποτα», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για το αν είναι καλύτερα για το «τριφύλλι» ότι μπήκε στα πλέι οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα αντί του ΟΦΗ, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι και με τους δύο είχε προβλήματα, αλλά αίσθησή του είναι πως οι Κρητικοί είναι καλύτεροι συνολικά σαν ομάδα.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να εμφανιστεί χαλαρός στα πλέι οφ, υπολογίζοντας ότι θα πάρει το Κύπελλο.

Τέλος, σημείωσε ότι το δίδυμο των «πράσινων» στα χαφ θα είναι Κουρμπέλης-Ρούμπεν Πέρεθ και πως ο Γκατσίνοβιτς θα παίζει μπροστά τους.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x