Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Χαφ με ταχύτητα και δημιουργία – Πρόβα τζενεράλε στις 28/7 στη Λεωφόρο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σκιαγράφησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το προφίλ των μέσων που αναζητάει ο Παναθηναϊκός και αναφέρθηκε στα «δυνατά» φιλικά που θα δώσει σε Ελλάδα και Αυστρία φέτος το καλοκαίρι.

Να ενισχυθεί δημιουργικά και παράλληλα να αποφύγει τις… κακοτοπιές (θα πρέπει να) είναι ο διπλός στόχος του Παναθηναϊκού αναφπρικά με τους χαφ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Προβλέπω ηρεμία στα μεταγραφικά το Σαββατοκύριακο. Ο Παναθηναϊκός θέλει στα χαφ παίκτες με ταχύτητα, που να μπορούν να βοηθήσουν δημιουργικά και με γκολ και με ασίστ. Όταν κάνεις λάθη σε τέτοιες θέσεις, νευραλγικές, μπορεί να το πληρώσεις. Αυτό στοίχισε τα προηγούμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό, με παίκτες που κόστισαν πολύ και πρόσφεραν λίγο. Αυτό θέλουν να αποφύγουν και τώρα, το έκαναν και πέρυσι», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι εκτός από το φιλικό με τον Βόλο που έγινε σήμερα γνωστό, το «τριφύλλι» θα δώσει στις 28 Ιουλίου στη Λεωφόρο ένα ακόμα που θα είναι η προβα τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε επίσης ότι ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει και τρία «καλά» φιλικά στην Αυστρία, τα οποία ενδέχεται να μάθουμε ακόμα και εντός της ημέρας.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x