Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Τα στοιχεία που ψάχνει ο Παναθηναϊκός σε χαφ και εξτρέμ και ο επιθετικός-σημείο αναφοράς»

Η απόκτηση χαφ και εξτρέμ παραμένει σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει ιδανικά να τους κλείσει… αμφότερους πριν την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Τι ισχύει για επιθετικό.

Στην τελική ευθεία για την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν μπαίνει ο Παναθηναϊκός.

Η «πρώτη» της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (20/6) στο προπονητικό κέντρο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο Κορωπί. Θα γίνουν, φυσικά, τα απαραίτητα εργομετρικά και στη συνέχεια, στις 26 Ιουνίου και μέχρι την 1η Ιουλίου, ο Κυπελλούχος Ελλάδας θα βρίσκεται στο Πήλιο της Μαγνησίας, για να ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του. Το δεύτερο στάδιο, θυμίζουμε, θα γίνει στο Walchsee, Tirol της Αυστρίας από τις 5 έως τις 19 Ιουλίου, όπου και θα δοθούν και κάποια, δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το «πράσινο» ρεπορτάζ, ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε αναφορικά με τα μεταγραφικά ότι «τρέχουν», καθώς παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο η απόκτηση χαφ και εξτρέμ και πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να τους κλείσει αμφότερους πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στις 5 Ιουλίου.

Όπως τόνισε, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει 2-3 περιπτώσεις, που εξετάζει, για κάθε θέση και αναμένονται εξελίξεις. Τα στοιχεία, δε, που κοιτάζει είναι η ταχύτητα και για τους δύο, να διαθέτουν εμπειρία και προσωπικότητα, ενώ ο εξτρέμ του θέλει να είναι καλός στο «ένας εναντίον ενός». Ο ρεπόρτερ της ομάδας θύμισε, άλλωστε, ότι στο «τριφύλλι» δεν κοιτάζουν φέτος το ηλικιακό. Να πάρουν, δηλαδή, κάποιον νεαρό οπωσδήποτε. Θέλουν «έτοιμους» παίκτες, με εμπειρία.

Από εκεί και πέρα, ο Δεσύλλας αναφέρθηκε και στο θέμα του φορ, τονίζοντας πως για αυτόν θα δαπανηθούν τα περισσότερα χρήματα, αφού ο Παναθηναϊκός θέλει έναν επιθετικό-σημείο αναφοράς, αλλά δύσκολα θα έχουμε εξέλιξη πριν τον Αύγουστο.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Διονύση Δεσύλλα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x