Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Επέστρεψε πιο γρήγορα ο Παλάσιος - Χάζεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον κόσμο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη νωρίτερα του αναμενόμενου επιστροφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος στη δράση και στην… τρέλα των Κύπριων για τον Παναθηναϊκό, που επηρέασε τους παίκτες.

Τα τελευταία νέα από την σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Κύπρο μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, κάνοντας ειδική μνεία στον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

«Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δουλεύουν περισσότερο με την μπάλα και σιγά σιγά θα αρχίσει να μπαίνει και η τακτική στην Κύπρο. Σήμερα το πρωί έκαναν αποφόρτιση Οι Παλάσιος, Βέρμπιτς και Ιωαννίδης, αλλά ο Παλάσιος είναι απολύτως καλά. Επέστρεψε ακόμα πιο γρήγορα και μπορεί να παίξει ακόμα και στο πρώτο φιλικό. Το ίδιο ίσως και ο Βέρμπιτς, θα το δούμε», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί πως το ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά θα αρχίσει στις 14:00, λόγω της αναχώρησης της ισραηλινής ομάδας από την Μεγαλόνησο.

Ενώ ο Νικολογιάννης στάθηκε και στην μεγάλη κινητοποίηση που υπάρχει στην Κύπρο από πλευράς των φίλων του Παναθηναϊκού, με την αποστολή να εισπράττει κάθε στιγμή πολύ αγάπη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x