Stoiximan Super League

Ο νικητής Μπερνάρ και η γκολάρα του Χουάνκαρ! (vids)

Ο Βραζιλιάνος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο πρωινό τουρνουά στην Κύπρο και ο Ισπανός μπακ "κεραυνοβόλησε" την εστία του Μπρινιόλι. Αποστολή στην Κύπρο: Διονύσης Δεσύλλας.

Πολλά και ωραία γκολ σημείωσαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Πέγειας, απολαμβάνοντας το πρόγραμμα και ξεδιπλώνοντας την ποιότητά τους στο χορτάρι! Οι "πράσινοι" χάρηκαν και με το παραπάνω το τουρνουά τεσσάρων ομάδων που έγινε το πρωί με τον Μπερνάρ να εξελίσσεται σε καθοριστικό και τον Χουάνκαρ να σημειώνει ένα εντυπωσιακό τέρμα! Ο Ισπανός μπακ με ένα φοβερό σουτ άφησε άναυδο τον Μπρινιόλι, στο highlight της πρωινής προπόνησης στην Κύπρο.

Δείτε το γκολ!


Το τουρνουά τεσσάρων περιελάμβανε δυο ημίχρονα στους ημιτελικούς. Ο τελικός και ο μικρός τελικός ήταν μονά ματς.

Οι ομάδες ήταν οι παρακάτω:

Μπλε: Διούδης, Σένκεφελντ, Συμεωνίδης, Ρούμπεν, Καμπετσής, Κυριόπουλος

Μαύροι: Λοντίγκιν, Σάρλια, Βαγιαννίδης, Σαβιέρ, Σπόραρ, Τσέριν

Πράσινοι: Χριστογεώργος, Κώτσιρας, Τσόκαι, Κρυπαράκος, Χουάνκαρ, Πούγγουρας

Πορτοκαλί: Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Σάντσες, Μπερνάρντ, Κουρμπέλης



Στους ημιτελικούς οι "μπλε" νίκησαν 3-2 και 4-1 τους "μαύρους" και προκρίθηκαν στον τελικό. Εκεί κοντραρίστηκαν "πορτοκαλί" οι οποίοι επικράτησαν 2-1 των "πράσινων" στο πρώτο ματς και ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο δεύτερο.

Στον τελικό, οι "πορτοκαλί" είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ! Ο Βραζιλιάνος με δυο γκολ έδωσε τη νίκη και την πρωτιά στην ομάδα του και διόρθωσε το αρχικό του λάθος που έδωσε την ευκαιρία στον Καμπετσή να ανοίξει το σκορ για τους "μπλε". Ο Μπερνάρ σαν να... πείσμωσε μετά το λάθος του, άρχισε να φορτσάρει και με απλό, μα και όμορφο τρόπο πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα δυο φορές για να κάνει την ανατροπή και το τελικό 2-1 για την ομάδα του!

0

Το πείραγμα του Κόντη στον Βραζιλιάνο

Με τη λήξη του τουρνουά, οι "πορτοκαλί" πανηγύρισαν τη νίκη τους και ο Χρήστος Κόντης είχε διάθεση για πείραγμα στον Μπερνάρ. "''Μπράβο Μπένι, έβαλες τρία γκολ και έδωσες μια ασίστ. Στους... άλλους'', είπε στον Βραζιλιάνο χαφ ο συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και προκάλεσε το γέλιο τόσο του βιρτουόζου μέσου, όσο και των συμπαικτών του.

Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30.

*Οι Παλάσιος, Βέρμπιτς ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Ιωαννίδης έκανε γυμναστήριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x