Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Χρόνια είχε να παρουσιάσει παίκτη σαν τον Βιτάλ ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε την ποιότητα του Ματέους Βιτάλ, αλλά και το ορθολογικό ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού που αξιοποιεί τη δεινότητα του Καρλίτος.

Στην ποιότητα του Ματέους Βιτάλ που «φωνάζει» από την πρώτη του εμφάνιση στάθηκε σχολιάζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είχε χρόνια να παρουσιάσει έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Βιτάλ ο Παναθηναϊκός. Συμμετέχει στα τρία από τα τέσσερα γκολ και συνδυάζει θέαμα και ουσία. Αποδεικνύεται πάρα πολύ σημαντική προσθήκη», ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι σημαντικά τα δύο γκολ του Καρλίτος. Είναι άλλος παίκτης φέτος. Βλέπουμε ότι όταν η ομάδα παίζει ορθολογικά και δημιουργεί φάσεις, είναι ένας φορ που έχει την ποιότητα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Ο Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να μάθει την ομάδα να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο. Μέχρι να τα καταφέρει, θα υπάρχουν και κάποια αμυντικά κενά. Οι νίκες θα βοηθήσουν την ομάδα να δουλέψει με ηρεμία. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, με τον ΠΑΣ, τον Άρη, τον Βόλο και τον Ολυμπιακό, που θα κρίνουν ίσως πού μπορεί να φτάσει η ομάδα».

Τέλος, σχολίασε τη διαιτησία: «Ο Σιδηρόπουλος έκανε πολύ κακή διαιτησία. Έχει αφήσει κλωτσιές για… θάνατο και έχει φορτώσει νωρίς με κάρτες τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Είναι ένας διαιτητής που πηγαίνει όπου φυσά ο άνεμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x