Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Κανένας εφησυχασμός, μόνο δουλειά

Ο Παναθηναϊκός δεν… επαναπαύεται στο 4-0 της πρεμιέρας. Σκληρή δουλειά για βελτίωση, το σύνθημα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Η εκκίνηση του Παναθηναϊκού στην Super League ήταν εντυπωσιακή, αλλά ουδείς επαναπαύεται. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε το σύνθημα από την πρώτη στιγμή, αμέσως μετά το 4-0 επί του Απόλλωνα, πως το σκορ δεν πρέπει να παρασύρει κανέναν.

Ο Σέρβος προπονητής πέραν του ότι γνωρίζει ότι η διάρκεια και η συνέπεια στα αποτελέσματα είναι αναγκαία για μια ομάδα που θέλει να είναι ανταγωνιστική ή και να κάνει πρωταθλητισμό, διέγνωσε και αρκετά αγωνιστικά ζητήματα που θα πρέπει να λυθούν στην πορεία.

Η εικόνα στα πρώτα 25-30 λεπτά δεν ήταν καλή, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πίεση του Απόλλωνα στο κέντρο, ενώ η άμυνα έδειξε ευάλωτη τόσο στο ξεκίνημα, όσο ακόμη και μετά την αποβολή, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ευκαιρίες και με δέκα παίκτες.

Αυτά είναι ορισμένα ζητήματα που με τη δουλειά, αλλά και την καλύτερη προσαρμογή κάποιων νέων παικτών χρήζουν βελτίωσης και ο Γιοβάνοβιτς περιμένει να τη δει στα επόμενα ματς. Αυτό που πάντως γεμίζει με ικανοποίηση το τεχνικό τιμ είναι πως είναι εμφανής η ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας μεσοεπιθετικά, με παίκτες όπως οι Πέρεθ, Λούντκβιστ, Βιτάλ και προσεχώς ο Παλάσιος.

Η προσοχή έχει ήδη στραφεί στο ματς του Σαββάτου στα Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΣ, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα νικώντας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μέσα στη μέρα θα υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση του Μαουρίσιο που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα και μάλλον πρόλαβε τη ζημιά. Επίσης με τον Παλάσιος να έχει στα πόδια του περισσότερες προπονήσεις θα μπορεί να δείξει περισσότερο την αναμφισβήτητη ποιότητά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x