Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Κάναμε το χειρότερό μας πρώτο ημίχρονο»

Μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του ΟΦΗ χαρακτήρισε αυτή κόντρα στον Ιωνικό ο Νίκος Νίοπλιας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Ηράκλειο.

Ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε πως δεν μπορεί να γυρίσει ματς από 0-3, παρά το γεγονός πως προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσουν τον Ιωνικό και ζήτησε να είναι πνευματικά έτοιμοι σε κάθε ματς και επαγγελματισμό μέχρι τη λήξη των πλέι άουτ.

Αναλυτικά: «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε το χειρότερο ματς σε πρώτο ημίχρονο φέτος. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με τρία γκολ, δεν είναι πάντα εύκολο να το "γυρίζουμε". Στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε πάρα πολύ καλά και σημειώσαμε δεύτερο γκολ. Δεν γίνεται να βρισκόμαστε πίσω με τρία και τέσσερα γκολ για να τα "γυρνάμε".

Πρέπει να προετοιμαζόμαστε πνευματικά σε αυτά τα παιχνίδια και όχι σωματικά. Ξεμείναμε από στόχους, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο στυλ της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος».

Για τις δηλώσεις του Σπανού, ο οποίος ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για τη φιλοξενία του: «Tα τελευταία χρόνια, ο ΟΦΗ κοιτάζει μόνο το ποδόσφαιρο, δεν κοιτάζει ούτε το παρασκήνιο, ούτε τίποτα. Αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος, θα μας νικήσει. Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια, αλλά έτσι είναι ο τρόπος που δουλεύει αυτή η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x