Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Το πιο σημαντικό είναι η επιστροφή καλών παικτών»

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στις επιστροφές παικτών που είχε στο ματς με τον Ιωνικό, αλλά και στις επόμενες υποχρεώσεις του ΟΦΗ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για τη νίκη επί του Ιωνικού: «To πρώτο καλό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Πιο σημαντική είναι η επιστροφή καλών παικτών, περιμένουμε και τους άλλους. Σήμερα μας έσπρωξε πολύ ο πάγκος. Πόσο πρέπει να βοηθούν αυτοί αλλά και πόσο βάθος έχουμε ως ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιστροφή του Τσιλιανίδη, γιατί είχε να παίξει 2 χρόνια και με τον Γιάννου συνεργάστηκα πέρυσι»

Για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη: «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, έπαιξε σε δύο τελικούς με τον ΟΦΗ. Μακάρι να πάμε μακριά αλλά έχουμε μπροστά μας και έναν δύσκολο αντίπαλο. Έχουμε δουλέψει το σύστημα με τρεις αμυντικούς εδώ και έναν μήνα. Ταίριαζε και κούμπωνε με τον Ιωνικό και είναι και δείγμα αυτοπεποίθησης. Δεν περιμέναμε ότι ο Ιωνικός θα παίξει με τρία στόπερ και μπράβο τους που το έπαιξαν τόσο καλά»

Για τη δράση σχετικά με τη βία κατά των γυναικών: «Η ομάδα μας πάντα είναι δίπλα σε αυτές τις δράσεις, όλοι γεννηθήκαμε από γυναίκα και πάντα πρέπει να είμαστε δίπλα τους και να τις προστατεύουμε».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x