Stoiximan Super League

Ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του ΟΦΗ ο Νταμπράουσκας!

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας συνομίλησε με τους οπαδούς και απολογήθηκε μετά το 0-0 του ΟΦΗ με την Κηφισιά.

Παρότι έπαιξε για σχεδόν μία ώρα αγώνα με παίκτη παραπάνω και κέρδισε πέναλτι στο τέλος, ο ΟΦΗ κόλλησε στο 0-0 με την Κηφισιά στη Λαμία.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, λέγοντας μετά το ματς πως «πιστεύω πως πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέπτη και να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας υποστήριξε».

Μάλιστα, έκανε πράξη όσα ανέφερε, καθώς βρέθηκε στην κερκίδα που είχαν φιλοξενηθεί οι φίλοι των Κρητικών, μίλησε μαζί τους και απολογήθηκε για το αποτέλεσμα!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω πως πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέπτη και να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας υποστήριξε. Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα με δέκα παίκτες, η αίσθηση που μας αφήνει είναι ότι καλύτερα να μην υπήρχε η αποβολή γιατί είχαμε ευκαιρίες όσο δεν υπήρχε η κόκκινη κάρτα.

Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τον βαθμό που πήρε. Δεν είχαμε κίνηση, αν εξαιρέσουμε την κεφαλιά του Ντίκο και το πέναλτι του Φελίπε και πραγματικά η Κηφισιά άξιζε να πάρει τον βαθμό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x