Stoiximan Super League

Ντέμης: «Η χειρότερη ΑΕΚ που έχω δει - Κόκκινη το μαρκάρισμα στον Άμραμπατ»

Την αλγεινή εντύπωση που του προκάλεσε ο τρόπος που έπαιξε (και στήθηκε) η ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό περιέγραψε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Παρόλα αυτά, τόνισε ότι θα έπρεπε οι Αγρινιώτες να παίζουν με 10.

Καυστικός για την εικόνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό παρουσιάστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Σχολιάζοντας το παιχνίδι στην εκπομπή του στη NOVA, εξέφρασε την απορία του για τον τρόπο που στήθηκε η «Ένωση» από τον Αργύρη Γιαννίκη.

«Ήταν η χειρότερη ΑΕΚ που έχω δει, δεν είχε ούτε ένα 10λεπτο καλό κόντρα σε έναν ακίνδυνο αντίπαλο που ήταν ο Παναιτωλικός. Ο Παναιτωλικός μέχρι το 70? ήταν ακίνδυνος, αλλά και η ΑΕΚ το ίδιο.

Το ημίχρονο έπρεπε να λήξει 0-0, αλλά ο Ανσαριφάρντ έκανε μια εξαιρετική ενέργεια και γκολ. Μου έκανε εντύπωση ότι η ΑΕΚ ξεκίνησε με τρία στόπερ και γενικά η ΑΕΚ στήθηκε λίγο αμυντικά»
, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις φάσεις που διαμαρτυρήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι» για τη διαιτησία, εκφράζοντας την άποψη ότι είχαν δίκιο σε αυτή του Άμραμπατ:

«Αν ο VAR φώναζε τον διαιτητή, θα έβγαζε κόκκινη στη φάση του Άμραμπατ. Πάει με τις τάπες. Για το φάουλ στον Μάνταλο και το χέρι στην περιοχή του Παναιτωλικού δεν βλέπω τίποτα, δεν θα έδινα κάτι».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x