Stoiximan Super League

Μεταξάς: «Αν είναι έτσι σε κάθε κόρνερ πρέπει να δίνεται πέναλτι» - Ντέμης: «Δεν είναι φάουλ»

Ο Ηρακλής Μεταξάς εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στο Αστέρας-Ολυμπιακός. Συμφώνησε ο Ντέμης Νικολαΐδης ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ των Αρκάδων.

Η συνομιλία Μεταξά με Ντέμη για το Αστέρας-Ολυμπιακός. Ο τεχνικός των Αρκάδων φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Monday FC» της Nova, την οποία παρουσιάζουν ο παλαίμαχος άσος και ο Γιάννης Πάγκος. Σχολίασε τα όσα συνέβησαν στην Τρίπολη, ενώ εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία.

«Μία τακτική είχαμε από την αρχή και μας βγήκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και βάλαμε γκολ. Λίγο που το είδα δε νομίζω πως υπάρχει εκεί πέρα φάουλ», ανέφερε και σε εκείνο το σημείο πήρε τον λόγο ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ.

«Δεν υπάρχει φάουλ, σας το λέω εγώ. Δεν υπάρχει. Πάμε παρακάτω», τόνισε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο Ηρακλής Μεταξάς επανήλθε: «Όχι, δεν υπάρχει παρακάτω, γιατί για αυτή τη φάση δουλεύουμε 90 λεπτά. Κουράζονται τα παιδιά για το ένα γκολ, το βάζουνε, το καταφέρνουνε και δεν μας το δίνουνε. Δεν ξέρω γιατί. Αν είναι αλλιώς θα πρέπει κάθε κόρνερ να είναι πέναλτι. Κάθε κόρνερ. Δεν υπάρχει κόρνερ που δεν είναι το χέρι στον αντίπαλο. Αλλά αφού λέτε και εσείς πως δεν υπάρχει φάουλ, ακόμη χειρότερα...».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x