Stoiximan Super League

Ντέμης για Κωνσταντέλια: «Είναι πολύ καλύτερος παίκτης από αυτό που έκανε»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Το εγκώμιο του Γιάννη Κωνσταντέλια έπλεξε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στη Nova τονίζοντας πως ο 20χρονος άσος του ΠΑΟΚ, είναι πολύ καλύτερος από αυτό που έκανε στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ.

Για τον Κωνσταντέλια ανέφερε: «Μου κάνει εντύπωση ότι μετά από τόσα ματς εμείς λέμε τόσα ωραία πράγματα, ενώ στον ΠΑΟΚ κάνουν κράτει, μην πούμε μεγάλα λόγια και πάρουν αέρα τα μυαλά του. Έχουν ρωτήσει τόσες φορές τον Λουτσέσκου και δεν λέει. Δηλαδή πες μια φορά κάτι ωραίο. Δεν ήταν ένα τόσο δυνατό ματς από τον Κωνσταντέλια γιατί δεν ήταν τόσο καλό παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να πάρει περισσότερες φορές την μπάλα στα πόδια του.

Η συγκεκριμένη κίνηση (σσ. η ασίστ στον Νάρεϊ) είναι εντυπωσιακή ναι, αλλά έχει κάνει πολλά περισσότερα πράγματα στα παιχνίδια του. Θα μπορούσε αυτό το πράγμα να το κάνει ένας τεχνίτης, αλλά όχι ένας τόσο καλός παίκτης. Ο Κωνσταντέλιας είναι πολύ καλύτερος παίκτης από αυτό που έκανε. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει τον Κωνσταντέλια μέχρι ένα σημείο, μετά θα πάει να παίξει αλλού. Ακόμα δεν έχει φτάσει, έχει και άλλα πράγματα να δώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x