Stoiximan Super League

Ντοκιμαντέρ – ανατριχίλα για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού

Το ντοκιμαντέρ - ταινία για τα 50 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ θα συγκινήσει τον φίλαθλο κόσμο.

Στις 2 Ιουνίου του 1971 ο Παναθηναϊκός έφτασε στο ποδοσφαιρικό του Έβερεστ. 50 χρόνια μετά, η πράσινη ΠΑΕ τιμάει την ιστορία του Συλλόγου δημιουργώντας, μεταξύ άλλων, ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ, το οποίο θα συγκινήσει όλο τον φίλαθλο κόσμο και θα υπενθυμίσει το μεγαλείο αυτής της ομάδας.

Ανέκδοτες ιστορίες, πλάνα με ψηφιακή επεξεργασία, συνεντεύξεις από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, δημοσιεύματα και άλλα πολλά σε μια εκπληκτική παραγωγή για ένα ανεπανάληπτο ντοκιμαντέρ, το οποίο παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου και το βράδυ της Τετάρτης θα προβληθεί ζωντανά στις 20:00 από την ΕΡΤ 3. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει στην πλατφόρμα του ΕΡΤFLIX.

Οι παλαιότεροι φίλοι του τριφυλλιού θα θυμηθούν, θα ανατριχιάσουν, θα δακρύσουν. Οι νεότεροι θα μάθουν και θα συγκινηθούν κι αυτοί.

Μη χάσετε την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 20:00 το ντοκιμαντέρ – ταινία της ΠΑΕ για τον σπουδαίο Παναθηναϊκού του Πούσκας που έφτασε μια ανάσα από το μεγάλο όνειρο στον τελικό του Γουέμπλεϊ απέναντι στον πανίσχυρο Άγιαξ εκείνης της εποχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x