Stoiximan Super League

Ο Έντουαρντς θέλει Ολυμπιακό, αλλά…

Ο Μάρκους΄Εντουαρντς λέει το «ναι» στον Ολυμπιακό, αλλά η διαφορά με την Γκιμαράες και τις απαιτήσεις της παραμένει σημαντική.

Αρκετές δυσκολίες υπάρχουν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να κάνει δικό του τον Μάρκους Έντουαρντς. Όπως εξηγεί ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο 22χρονος εξτρέμ λέει «ναι» στους πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο η διαφορά με τις απαιτήσεις της Γκιμαράες είναι αρκετά σημαντική.

Η πορτογαλική ομάδα ναι μεν συζητά την παραχώρηση του Άγγλου άσου, ωστόσο αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ, συν τον Τιάγκο ελεύθερο και τον Πέπε τουλάχιστον σε ποσοστό 50%! Συν τοις άλλοις, ο επαναπατρισμός των δύο Πορτογάλων δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς τα συμβόλαια που έχουν στον Ολυμπιακό δεν προτίθεται να τα καλύψει η Γκιμαράες.

Το… παρήγορο για τον Ολυμπιακό είναι πως τουλάχιστον για την ώρα δεν έχουν μπει στο κόλπο για την απόκτηση του Έντουαρντς η Σπόρτινγκ και η Πόρτο, με την Γκιμαράες να αξιώνει από τις ανταγωνίστριές της στο εγχώριο πρωτάθλημα ποσό 10 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x