Stoiximan Super League

Ο ελίτ Λετεσιέ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Μπόγκναρ στο Άρης-Παναθηναϊκός

Ο Γάλλος Φρανσουά Λετεσιέ, που είναι ελίτ διαιτητής, ορίστηκε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Τετάρτη. Ο Ούγγρος Μπόγκναρ στο Άρης-Παναθηναϊκός και ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο Βόλος-ΑΕΚ.

Ένας ελίτ διαιτητής από κορυφαίο πρωτάθλημα, ο Γάλλος Φρανσουά Λετεσιέ, ορίστηκε στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Τετάρτη για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

O 33χρονος διαιτητής είχε διευθύνει στις 9/8/2018 το Ολυμπιακός-Λουκέρνη 4-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ στις 5/9/2021 ήταν στο Κόσοβο-Ελλάδα 1-1 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φέτος, μεταξύ άλλων, έχει διευθύνει και τρία ματς Champions League.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Μινιέ και Ραμονί, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Γάλλος Πιέρ Ζαλούστ με βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος.

Ο Τάμας Μπόγκναρ θα διευθύνει το Άρης-Παναθηναϊκός και ο Τάσος Σιδηρόπουλος το Βόλος-ΑΕΚ.

Ο 44χρονος Ούγγρος, που είναι διαιτητής Α’ Κατηγορίας, είχε «σφυρίξει» και πέρσι, στις 20/3/2022, το Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 για τα playoffs, ενώ έχει βρεθεί πολλές ακόμη φορές να «σφυρίζει» αγώνες στην Ελλάδα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπούζας και Κόμπορ, στο VAR ο Μπάλαζ Μπέρκε με βοηθό τον Βασίλη Νικολακάκη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς.

Στο Πανθεσσαλικό, βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι οι Μεϊντάνας και Σαρρής, με τους Κουμπαράκη και Μωϋσιάδη στο VAR και τέταρτο τον Γκορτσίλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x