Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ο Γιαννίκης γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει στα Γιάννενα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και τις σκέψεις του Αργύρη Γιαννίκη που επιστρέφει στους «Ζωσιμάδες» μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν είναι κάτι που μέσα από την προπόνηση μπορούμε να βγάλουμε 100% συμπέρασμα (σχετικά με τον Άμραμπατ). Υπάρχει μία πιθανότητα να μείνει ο Μοχαμάντι και να παίξει ο Χατζισαφί, ο οποίος έχει αρκετό καιρό να ξεκινήσει παιχνίδι. Είναι πιθανό να δούμε αυτές τις αλλαγές. Είναι πιθανό να μείνει ο Γκαρσία στον πάγκο. Ο Λε Ταλέκ που είναι τιμωρημένο. Στα υπόλοιπα, ο Μισελέν πήγε καλά στο ντέρμπι, σύμφωνα με την ανάλυση που έκανε το τιμ, και θα είναι βασικός πάλι. Μήτογλου-Βράνιες πίσω. Αραούχο και τα γνωστά, με Τσούμπερ και Μάνταλο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, αφού προέρχεται από μία διαφορά και ένα ντέρμπι που μεγάλωσε η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Γιαννίκης γνωρίζει τι θα περιμένει και τι μπορεί να δώσει ο ΠΑΣ, έτσι εκτιμώ ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με ένταση στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή, αφού έχει δύο νίκες και δείχνει πως αρχίζει να πιάνει μία σταθερά καλή απόδοση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x