Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Γιοβάνοβιτς κάνει πράξη την υπόσχεσή του»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Σημαντικά για την πορεία που θα έχει στον βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας είναι τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, όπως επισήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έκανε το καθήκον του ο Παναθηναϊκός, δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος. Έπαιξε ρόλο η αλλαγή πλευράς του Αϊτόρ, όμως στο β’ μέρος φάνηκε πως μπορεί να έχει και κακή κατάληξη. Ο Παλάσιος έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ και έχει κάνει αρκετές απειλητικές κινήσεις σε βάρος του Ατρομήτου. Πήρε πράγματα από τον Παλάσιος , ενώ δεν απειλήθηκε στα μετόπισθεν από τον αντίπαλο. Ο Αϊτόρ ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Δεν περίμενα να εμφανιστεί και να εμφανιστεί στην κατάσταση που είναι. Έκανε αρκετά πράγματα στα τελευταία ματς του Παναθηναϊκού. Ανεβαίνει ο Παλάσιος», σχολίασε για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα ματς που ακολουθούν και την δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο «τριφύλλι»: «Για να πούμε πως γίνεται κάτι καλό, θα πρέπει να πάρει νίκες στα επόμενα ματς που ακολουθούν και φυσικά την πρόκριση στο Κύπελλο με τον Βόλο. Ο Γιοβάνοβιτς κάνει πράξη την υπόσχεσή του: παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο η ομάδα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x