Stoiximan Super League

«Ο.Κ.» Μέντες-Σίλντενφελντ

Κανονικά προπονήθηκαν ο Μέντες και ο Σίλντενφελντ με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με τον Αναστασίου να αποφασίζει για το αρχικό σχήμα εν όψει του ΟΦΗ. «Μέσα» και ο Αμπεΐντ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Αναστασίου είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού κανονικά προπονήθηκαν ο Μέντες και ο Σίλντενφελντ.

Όλα δείχνουν ότι ο 40χρονος προπονητής θα διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Λαγό, αφού θεωρεί πως παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερος και ο Ολλανδός θα μείνει στον πάγκο για να προφυλαχθεί.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Ρισβάνη, αφού ο Αναστασίου δεν θέλει να βιαστεί με την επιστροφή του στο κέντρο της άμυνας, και θα τον τοποθετήσει δίπλα από τον Τριανταφυλλόπουλο.

Χωρίς πρόβλημα, όμως, έβγαλε το πρόγραμμα και ο Αμπεΐντ, ο οποίος για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε χθες.

Παράλληλα, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Λουτσιάνο Φιγκερόα ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, αφού όσο περνούν οι μέρες δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και δεν αποκλείεται να κερδίσει θέση στην αποστολή για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Στη σημερινή προπόνηση οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με δίτερμα και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Ατομικά προπονήθηκαν, από την πλευρά τους, οι Δώνης και Κουσίδης, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Αναστασόπουλος, Σταματάκης, Γιαννιτσάνης και Μουζακίτης που θα λάβουν μέρος στην προπόνηση της ομάδας Νέων του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x