Stoiximan Super League

Αντύπας: «Ο Λάιντνερ θα διεκδικήσει τη θέση του βασικού στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας.

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα αλλά και τις εξελίξεις στα μεταγραφικά για τους πρωταθλητές Ελλάδας αναφέρθηκε ο Ηρακλής Αντύπας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας, αφού μίλησε για την άφιξη του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα σημερινά ρεπορτάζ στο Ισραήλ, σύμφωνα με τα οποία ο Ντόρον Λάιντνερ αποχώρησε από την προετοιμασία της Μακάμπι Τελ Αβίβ και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από τον Ολυμπιακό, αλλά «πρόκειται για τελειωμένη υπόθεση» και υπογράμμισε πως το γεγονός πως οι ιθύνοντες του συλλόγου κινήθηκαν για δύο παίκτες μετά το ματς στη Χάιφα φάνηκε πως δεν είχαν βάλει στον «πάγο» τα μεταγραφικά.

Παράλληλα, ο Ηρακλής Αντύπας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις και με εξτρέμ, του οποίου δεν έχει διαρρεύσει μέχρι σήμερα η ταυτότητά του, όπως έγινε με τον Χουάνγκ και τον Λάιντνερ, του οποίου το προφίλ σκιαγράφησε περισσότερο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x