Stoiximan Super League

Ο Μπενίτες στο… αεροπλάνο

Αρχικά ήταν πληροφορία πως ο νέος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού έρχεται, αλλά οι Παραγουανοί επιβεβαίωσαν την επιβίβαση του Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα!

Στην τελική ευθεία έχει περάσει η μεταγραφή του Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες στον Ολυμπιακό!

Όπως αποκάλυψαν οι Παραγουανοί αλλά και ο προπονητής της Γκουαρανί, ο 21χρονος επιθετικός βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα!

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Μπενίτες με τη γερμανική Γκλάντμπαχ, καθώς το πρόβλημα που προέκυψε ήταν οικονομικό, αφού η Γκουαρανί, στην οποία ανήκει, δεν είχε κάνει δεκτή την πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ.

«Ο Μπενίτες τα πήγε πολύ καλά στις προπονήσεις τις εβδομάδας, αλλά σήμερα ταξίδεψε για την Ευρώπη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Το μόνο που θέλω να του πω είναι καλή τύχη», δήλωσε ο προπονητής της Γκουαρανί, Φερνάντο Χουμπέρο.

inner

* Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από την αναχώρηση του Μπενίτες από την Παραγουάη με προορισμό τη Γερμανία, προκειμένου να συζητήσει με την Γκλάντμπαχ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x