Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός είχε χτίσει σε ένα 0-1 από τον ΠΑΟΚ, ας κάνει το ίδιο τώρα…»

Ακούστε τα όσα σχολίασε σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος σχετικά με τον Ολυμπιακό και το χθεσινό ντέρμπι στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην… επόμενη μέρα του Ολυμπιακού, μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, θέλησε να περάσει ο Κώστας Νικολακόπουλος στο σημερινό σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε: «Θυμάμαι ότι πριν, όχι πολλά χρόνια, το 2018 τέτοιο καιρό περίπου ο Ολυμπιακός είχε χάσει από τον ΠΑΟΚ που ήταν πάλι ο Λουτσέσκου στον πάγκο του. Τότε ο Ολυμπιακός πάνω σε εκείνο το ματς που και τότε είχε χάσει 0-1 και τότε με αυτογκόλ και τότε με ένα τσουβάλι ευκαιρίες, είχε χτίσει και δικαιώθηκε. Νομίζω ότι μπορεί να χτίσει και τώρα ο Ολυμπιακός πάνω σε αυτό το πολύ κακό αποτέλεσμα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Με τη διαφορά, ότι πρέπει να χτίσει με λιγότερα λάθη και από τους παίκτες και από τον προπονητή του και με λιγότερη πίεση. Έχω πει ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να αντέξει την αφόρητη πίεση. Δεν μπορεί να είναι άχρηστοι όλοι».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Με τον Μίτσελ βλέπω βελτίωση, αν και υπάρχουν λάθη, τα οποία αν περιοριστούν κάτι μπορεί να οδηγήσει κάπου. Το να λέμε ότι ο Ολυμπιακός πάει για τη δεύτερη θέση ή για το πρωτάθλημα, αν και εφόσον δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι πώς θα γίνει καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και πώς θα παίξει καλά για να το πάρει και αυτή είναι η μοναδική επιλογή. Να κοιτάζει το επόμενο ματς».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x