Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα τεράστιο ''πρέπει'' ενόψει της Μακάμπι»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Αφού σχολίασε τη χθεσινή κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα στο β’ προκριματικό γύρο του Champions League, ο Νίκος Σταματέλος τόνισε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο σχεδιασμός της φετινής σεζόν δεν ξεκίνησε χθες για τους Πειραιώτες που καλούνται να τρέξουν τις επόμενες μέρες αναφορικά με την ενίσχυσή τους.

«Σίγουρα ότι ήταν η πιο δύσκολη ομάδα που θα μπορούσε να κληρωθεί ο Ολυμπιακός, αλλά όταν μία ομάδα έχει ως στόχο την επιστροφή στους ομίλους του Champions League, δεν μπορεί να κάνεις σενάρια για την τύχη που θα έχει στα προκριματικά», ήταν το πρώτο σχόλιο για την κλήρωση με τη Μακάμπι Χάιφα.

«Στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς, οι συνεργάτες του και η διοίκηση έχουν χρόνια συνύπαρξης, οπότε δεν μιλάμε για μία νέα ομάδα. Και ο σχεδιασμός δεν ξεκίνησε χθες με την κλήρωση. Σύντομα θα έχουμε νέα σε μεταγραφικό επίπεδο. Όποτε και αν γίνουν μεταγραφές, ο Ολυμπιακός πρέπει να εμφανιστεί όπως το έχει ανάγκη η ομάδα για να περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι. Το πάθημα της Λουντογκόρετς είναι νωπό. Φέτος γίνεται προετοιμασία, σε σχέση με την περσινή και προπέρσινη σεζόν. Ο Μαρτίνς γνωρίζει ότι μία δεύτερη αποτυχία, θα την χρεωθεί ο ίδιος. Δεν υπάρχει δικαιολογία στο θέμα της προετοιμασίας», ήταν τοποθέτησή του σχετικά με την προετοιμασία και τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x