Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ σοβαρή προσφορά για τον Εμπουκού»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Αφού επιβεβαίωσε πως υπάρχει επίσης κρούση για τον Μαξ Λόου από μεριάς του Ολυμπιακού, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως σε περίπου δύο ώρες αναμένεται στην Αθήνα ο Σίμε Βρσάλικο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

«Επιβεβαιώνουμε την πληροφορία του Άγγλου δημοσιογράφου, πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση για τον παίκτη στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αλλά ακόμα δεν έχουμε ακόμα ενδείξεις για το πόσο κοντά, ή πόσο μακριά, είναι ο Ολυμπιακός σε αυτή την μεταγραφή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μία πολύ σοβαρή προσφορά στη Ρεμς για τον Εμπουκού, τον 20χρονο Γάλλο εξτρέμ. Είναι δύο χρόνια με γεμάτες σεζόν στην 1η κατηγορία της Γαλλίας. Έχει κάνει μία πολύ σοβαρή προσφορά στην ομάδα του, η οποία τον κοστολογεί με ένα μεγάλο ποσό. Η αρχική απαίτηση ήταν περίπου 6 με 7 εκατ. ευρώ, παρότι λήγει σε έναν χρόνο το συμβόλαιό του».

Στη συνέχεια, μίλησε για την επικείμενη άφιξη του Βρσάλικο: «Περιμένουμε σε περίπου δύο ώρες να έρθει ο Βρσάλικο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν πάνε όλα καλά να υπογράψει στον Ολυμπιακό, για μία μεταγραφή που είχε συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την προηγούμενη φορά που είχε έρθει στην Αθήνα».

Για την υπόθεση του Σκάρπα, ανέφερε: «Τέταρτον έχουμε την περίπτωση του Σκάρπα της Παλμέιρας, ο οποίος από σήμερα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος για τον Δεκέμβριο. Όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει από τώρα για το χειμώνα».

Τέλος, τόνισε ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να πάρει και τερματοφύλακα, «όχι τρίτο αλλά όπως λέμε ποδοσφαιρικά πρωτο-δεύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x