Stoiximan Super League

«Πρόταση για Μαξ Λόου ο Ολυμπιακός», λένε στην Αγγλία

Την πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για τον Μαξ Λόου, ο οποίος ανήκει στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έπαιξε δανεικός στην Νότιγχαμ, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Προσφορά στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Μαξ Λόου έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορία που έχει μεταφέρει στο Twitter ο Βρετανός δημοσιογράφος Πετ Ο’Ρουρκ.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει κάνει επίσημη πρόταση στην αγγλική ομάδα για τον 25χρονος αριστερό μπακ-χαφ, ο οποίος ανήκει στη Σέφιλντ και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Championship.



«Ότι τον ξέρει καλά ο Ολυμπιακός, τον ξέρει λόγω Νότιγχαμ… Πραγματικά είναι ένα όνομα που το ακούμε πρώτη φορά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όμως ότι ο Ολυμπιακός γενικά ψάχνεται και για αριστερό μπακ, ψάχνεται», σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Την περσινή σεζόν ο Μαξ Λόου έπαιξε σε 22 ματς με την Νότιγχαμ, έχοντας 1 γκολ και 4 ασίστ, με 1.803 λεπτά συμμετοχής στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x