Stoiximan Super League

Ο Ουάρντα ευχαρίστησε την «οικογένειά» του! (pic/vid)

Έχει βρει την ποδοσφαιρική και ψυχική του ηρεμία στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο ο Αμρ Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να προχωρά σε ακόμα μία εκδήλωση αγάπης προς τον κόσμο της ομάδας.

Πολλά ακούστηκαν το καλοκαίρι για τον χαρακτήρα και όχι μόνο του Αμρ Ουάρντα, αλλά ο ίδιος με την παρουσία του εντός αγωνιστικού χώρου με τη φανέλα του Ατρόμητου, δίνει τροφή μόνο για αποθεωτικά σχόλια, καθώς αποτελεί εκ των κορυφαίων του φετινού πρωταθλήματος.

Με ανάλογη απόδοση η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την αποστολή της εθνικής Αιγύπτου είναι εξασφαλισμένη και μεγάλο ρόλο σε αυτή την παρουσία έχει παίξει το όλο περιβάλλον εντός Ατρόμητου και Περιστερίου.

Αυτό φρόντισε να το κάνει ο ίδιος σαφές, με τη φανέλα που ετοίμασε στο ματς με τον Πλατανιά που χαρακτήρισε τον Ατρόμητο «οικογένεια», ενώ ανάλογο περιστατικό εκτυλίχθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, εκεί που ο Αιγύπτιος έγινε και οργανωτής των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Μάλιστα, επειδή τα αισθήματα είναι αμοιβαία, οι «Fentagin» του πρόσφεραν δώρο τη σημαία της Αιγύπτου, κάτι που είχαν κάνει και κατά τη διάρκεια της υποδοχής της ομάδας μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ.

Τι πρέπει να αναφερθεί στον όλο παράγοντα «Αμρ Ουάρντα» και ποιος έχει βοηθήσει στην προσαρμογή του από το πρώτο λεπτό; Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Γαλαριώτη... Ο εν λόγω εκτελεί χρέη υπεύθυνου στο γραφείο Τύπου της ομάδας εδώ και μερικούς μήνες, λόγω ενός προβλήματος υγείας του Παύλου Κατώνη που δεν του επέτρεπε να είναι στο 100% και εκτός των άλλων έχει αναπτύξει δυνατή φιλία με τον Αιγύπτιο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και ο ιθύνων νους για το μπλουζάκι «Atromitos is Family».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το φετινό μότο του Ατρόμητου περί οικογένειας, δεν αφορά μόνο την κατάσταση εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά και όσους τρέχουν τα καθημερινά θέματα της ομάδας και δεν βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας.





Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x