Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ποντάρει πολλά στον Λουτσέσκου για την επανεκκίνησή του»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποιεί μία δεύτερη… προετοιμασία μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας στο Conference League, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το μόνο που κερδίζει είναι να προπονηθεί, να δουλέψει και να προετοιμαστεί, κάτι που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μέσα από τη δουλειά αυτή θα επιχειρήσει να βελτιωθεί. Σίγουρα οι μεταγραφές μπορεί να παίξουν το ρόλο τους και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πολλά, όμως, θα γίνουν μέσα από τη δουλειά και τη χημεία μεταξύ των παικτών. Ποντάρει πολλά ο ΠΑΟΚ στον προπονητή του, ο οποίος τα έχει καταφέρει στο παρελθόν. Στη διάθεσή του από σήμερα είναι ο Νάσμπεργκ, που έμεινε ελεύθερος από την Βαλερένγκα», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Είναι σημαντικό το κομμάτι των μεταγραφών, αλλά θα πρέπει να υπάρξουν και αποχωρήσεις από παίκτες που δεν υπολογίζονται. Είναι τέσσερις-πέντε παίκτες που δεν υπολογίζονται και χρειάζεται να αποχωρήσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x