Stoiximan Super League

Μέρες… Ολλανδίας στον ΠΑΟΚ μετά το σοκ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να εκμεταλλευτεί το διάστημα των τριών εβδομάδων μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί καλύτερος σε σχέση με τα τραυματικά ματς με την Λέφσκι.

Η εικόνα και τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στους αγώνες με την Λέφσκι Σόφιας ήταν αποκαρδιωτική.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών στα παιχνίδια με τους Βούλγαρους και τώρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να προετοιμάσει την ομάδα, προκειμένου να είναι έτοιμη στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί στις 20 Αυγούστου, με τους Θεσσαλονικείς να υποδέχονται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τρεις εβδομάδες μέχρι να δώσει το πρώτο επίσημο επί ελληνικού εδάφους παιχνίδι του και ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτό το διάστημα.

Για αυτό το λόγο από χθες οι προπονήσεις θυμίζουν… Ολλανδία, με τους παίκτες να κάνουν διπλές προπονήσεις και να δίνουν ραντεβού πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Λουτσέσκου παρουσιάζεται σίγουρος πως έχει τον χρόνο να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να δημιουργήσει μία ομάδα ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε μία περίεργη χρονιά λόγω της διεξαγωγής του Μουντιάλ το χειμώνα στο Κατάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x