Stoiximan Super League

Ο Πάους στον πάγκο της ΑΕΛ

Ο Αντρέ Πάους, που είχε περάσει από την Ανόρθωση, είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ. Ανακοινώθηκε επίσημα από τους «βυσσινί».

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντρέ Πάους ανακοίνωσε η ΑΕΛ, με τον Ολλανδό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «βυσσινί».

Ο Πάους είχε περάσει από την Ανόρθωση και θα αναλάβει επίσημα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 3 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής από τις 3/4/2017 έως τις 30/6/2018 αναλαμβάνει ο ολλανδός κ. Andre Paus.

Ο κ. Paus θα είναι στη Λάρισα από το Σάββατο 1/4/2017 και θα διαμείνει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή που θα επιλεγεί από τον κ. Βουτυρίτσα για τον αγώνα στις 2/4 με αντίπαλο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συμβάσεως με τον κ. Paus για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή έως τις 30/6/2020.

Την ποδοσφαιρική ομάδα θα κοουτσάρει μόνος ο κ. Βουτυρίτσας απέναντι στον ΠΑΟΚ και από τη Δευτέρα 3/4/2017 αναλαμβάνει ο κ. Paus.

Η παρουσίαση του θα γίνει τη Δευτέρα 3/4 σε ώρα που θα γνωστοποιηθεί εντός των ημερών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x