Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Το… άστρο του Παλάσιος έλαμψε και στο Περιστέρι!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε για μια ακόμα φορά χάρη στον Σεμπάστιαν Παλάσιος και ο προπονητής της εξέδρας κάνει… ωδή στον Αργεντινό εξτρέμ!

Νικητής έφυγε από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός, παρότι δεν χάρηκε όσο ήθελε το 2-0 επί του Ατρόμητου, λόγω και των άλλων σημερινών αποτελεσμάτων…

Έκανε το καθήκον του, πάντως, το «τριφύλλι» και εκτός έδρας αυτή την φορά, ενώ έδειξε παράλληλα έτοιμο και για το μίνι-πρωτάθλημα των πλέι οφ. Ότι ακριβώς ισχύει, εν ολίγοις και στην περίπτωση του Σεμπάστιαν Παλάσιος!

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει τα αίτια της νίκης αλλά και τι κρατάει από το «διπλό»:

* Μια ομάδα… μόνος του ο Παλάσιος! Δεν χρειαζόταν η σημερινή του, διόλου αμελητέα εμφάνιση για να μας πείσει για την επιδραστικότητα του στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, τα δύο ακόμα τέρματα του Σεμπάστιαν Παλάσιος και η συνολική του απόδοση, επιβεβαίωσαν ότι ο «Τούκου» είναι πιο… καυτός από ποτέ! Σκόραρε για πέμπτη φορά στα επτά τελευταία ματς, έφτασε τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα και 11 συνολικά με την φανέλα της ομάδας του.

* Με κεκτημένη ταχύτητα…
Το φίνις του φετινού πρωταθλήματος δείχνει πως το «τριφύλλι» βρίσκεται σε… καλό φεγγάρι αγωνιστικά. Με την δεύτερη διαδοχική νίκη σε παιχνίδι με «πρέπει», αλλά και τέταρτη στα πέντε τελευταία. Με εμφάνιση που δεν παρεκκλίνει από τα «θέλω» του προπονητή και με ένα ακόμα μηδέν παθητικό, πηγαίνει στα πλέι οφ για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

* Και 11αδάτος ο Κουρμπέλης. Πέρασαν 15 μήνες από την τελευταία φορά που ο Δημήτρης Κουρμπέλης ξεκίνησε στην 11άδα του Παναθηναϊκού, σε έναν αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από ένα διάστημα προσαρμογής με πέντε ματς ως αλλαγή, ο διεθνής μέσος έκανε πρεμιέρα και ως… βασικός απόψε στο Περιστέρι. Το σημαντικότερο, είναι πως έβγαλε το διάστημα που έπαιξε χωρίς πρόβλημα, δείχνοντας πως η επιστροφή του βαίνει καλώς!

* Στάθηκε «στο ύψος του» ο Γιαννιώτης
. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης κάνει μια… πολύ τίμια σεζόν, τηρουμένων των αναλογιών και δεδομένων των συνθηκών που διέπουν τον Ατρόμητο. Το κατάλαβαν αυτό και όσοι είδαν σήμερα το ματς… Με τον 29χρονο τερματοφύλακα όχι μόνο να μην ευθύνεται για τα δύο γκολ που δέχτηκε, αλλά αντιθέτως να βγαίνει νικητής και σε δύο περιπτώσεις απέναντι σε Παλάσιος και Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x