Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ένα και ένα (λάθη) κάνουν… 1-1

ΟΦΗ και Άρης πήραν από έναν βαθμό σήμερα στο Ηράκλειο και ο προπονητής της εξέδρας εξηγεί γιατί δεν ήταν για… περισσότερους!

Ισόπαλο1-1έληξε το ματς ανάμεσα στον ΟΦΗκαι τον Άρηστο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για τη 14η αγωνιστική της φετινής Super League.

Αποτέλεσμα το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε καθολική υπεροχή, καμία δεν έκανε το κάτι παραπάνω και κρίνεται μάλλον δίκαιο!

Ο προπονητής της εξέδρας σάς τα… κάνει πενηνταράκια, εξηγώντας πως προέκυψε το αποψινό αποτέλεσμα:

* «Χρυσή» αλλαγή ο Ιτούρμπε! Από το κακό μπορεί να βγει και καλό, τελικά… Βλέπετε, ο Άρης αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Ιτούρμπε αντί του τραυματία Γκαρσία στο 39’, αλλά ήταν εκείνος που συνέβαλε τα μέγιστα στην «επιστροφή» της ομάδας του στο ματς. Είχε μερικές καλές επιθετικές ενέργειες στην επανάληψη, ενώ κέρδισε και το πέναλτι του 1-1!

* Κόστισε η αποχώρηση του Πασαλίδη Ο Πασαλίδης ήταν μια… ομάδα μόνος του, όσο αγωνίστηκε. Πέτυχε το γκολ του ΟΦΗ, ενώ παράλληλα «έσβησε» τον Καμαρά, κερδίζοντας κάθε μονομαχία απέναντί του και όχι μόνο. Το γεγονός ότι το 1-1 διαμορφώθηκε εν τη απουσία του είναι χαρακτηριστικό του πόσο καλός ήταν και πόσο «πλήγωσε» την ομάδα του η αποχώρηση του από το γήπεδο…

* Ένα και ένα κάνουν… 1-1 Από δύο λάθη διαμορφώθηκε το σημερινό αποτέλεσμα στο «Γεντί Κουλέ», ουσιαστικά, παρά από οργανωμένες προσπάθειες! Ενώ η πικρή γεύση της ισοφάρισης στο τέλος για τον ΟΦΗ έρχεται να… γλυκαθεί από το γεγονός ότι το δικό του προβάδισμα προήλθε από «γκέλα» του τερματοφύλακα του Άρη, για να μην ξεχνιόμαστε… Μπαλογιάννης στην πρώτη και Κουέστα στην δεύτερη περίπτωση οι πρωταγωνιστές.

* Ισοπαλία σαν ήττα… Σύμφωνοι, θα ακολουθήσουν κι άλλες απώλειες. Έχουμε ακόμα σχεδόν έναν γύρο, παρά… μια αγωνιστική. Ωστόσο, Νίκος Νιόπλιας και Άκης Μάντζιος γνωρίζουν καλά πως οι ομάδες τους έχασαν την ευκαιρία για να βάλουν από κάτω με το… καλημέρα στον δεύτερο γύρο τον πέμπτο Παναθηναϊκό και να μπουν αυτοί στην πεντάδα. Ευκαιρία που ίσως να μη τους παρουσιαστεί ξανά άμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x