Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο Καρλίτος που τα… κολλάει και η Λεωφόρος που «μετράει»

Ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει κάποια σημεία που του έκαναν εντύπωση από το νέο… πάρτι του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο, αυτή την φορά με «καλεσμένο» τον Ιωνικό.

Με τον Παναθηναϊκό να κάνει το 3Χ3 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», συντρίβοντας με 4-1 και τον Ιωνικό, για την 6η αγωνιστική της Super League, θα έλεγε κανείς ότι πλέον υπάρχουν κάποιες «σταθερές».

Ο προπονητής της εξέδρας φροντίζει να τις… αναδείξει και να εξηγήσει τα πώς και τα γιατί της σημερινής επικράτησής του «τριφυλλιού»…

* Γυαλίζει το μάτι του Καρλίτος! Έξι γκολ, σε 34 εμφανίσεις. Επτά γκολ, σε έξι παιχνίδια. Ή, αλλιώς, ο περυσινός Καρλίτος και ο… φετινός! Ήδη, ο Ισπανός στράικερ έχει ξεπεράσει τον απολογισμό του με το «τριφύλλι» και βάζει πλώρη για βαρομετρικό υψηλό, με τις επιδόσεις του… Δεν είναι τα γκολ του μόνο, όμως. Είναι η διάθεση που βγάζει, είναι και η αξιοποίησή του από τον προπονητή.

* «Πονηρός» ο Γιοβάνοβιτς. Το «τρικ» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με την χρησιμοποίηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού και την παρουσία του Καρλίτος σε… δεύτερο ρόλο, εκεί όπου αποδεδειγμένα αποδίδει καλύτερα όντας πιο «ελεύθερος», έκανε την διαφορά! Με τον 31χρονο άσο να παίζει πιο πίσω και ελαφρώς αριστερά, «ξεχαρβάλωσε» την άμυνα του Ιωνικού ενώ επέτρεψε και στον Αργεντινό συμπαίκτη του να… λάμψει.

* Λεωφόρος… από τα παλιά. Η δύναμη της έδρας είναι κλισέ χιλιοειπωμένο, σύμφωνοι. Δεν παύει, όμως, να είναι και… γεγονός. Όχι, δεν έχει να κάνει μόνο με τα «στεγνά» στατιστικά και τους εντυπωσιακούς αριθμούς που λένε τρία ματς, ισάριθμες νίκες και 13-2 γκολ! Όποιος βρέθηκε έστω και σε ένα από τα παιχνίδια αυτά, κατάλαβε… Και χωρίς να είναι ασφυκτικά γεμάτο, το «Απόστολος Νικολαΐδης» μπορεί να… απογειώσει τους «πράσινους»!

* Η δύναμη της συνήθειας... Είναι σημαντικό να κερδίζεις ακόμα κι αν δεν είσαι καλός, λένε οι… συνάδελφοι προπονητές. Σωστοί οι μάγκες. Είναι, όμως, εξίσου σημαντικό να κερδίζεις παίζοντας και καλά και… συνεχιζόμενα! Το να αποκτάς δηλαδή συνέπεια και αυτό να σου γίνεται δεύτερη φύση. Ο Παναθηναϊκός το έχει αποκτήσει αυτό, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα και το πώς έχουν έρθει, σε ό,τι αφορά στα ματς εντός Λεωφόρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x